Toon linkermenu Shoei Shoei

Sinds 1958 is Shoei bezig met de ontwikkeling en fabricatie van motorhelmen. De motorhelmen zijn met name ontworpen voor de sportieve motorrijder. Veel Shoei-producten worden ook gebruikt op het circuit. Dit Japanse bedrijf steeg al snel in populariteit. Niet alleen in Japan, maar voornamelijk in Europa en Amerika. In de late jaren 60 zette Shoei voet aan grond in Amerika. Daarbij staat Shoei voornamelijk bekend om de topkwaliteit helmen. Wil jij graag een motorhelm of een ander product van Shoei aanschaffen, maar liever niet te veel betalen? Dan ben je bij MotorkledingOutlet.nl aan het juiste adres. Geniet van de kwaliteit van Shoei. Bestel gemakkelijk online in onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Daarnaast profiteer je bij bestellingen vanaf €50,- ook van gratis verzending.

 • Shoei motorhelmen

 • Bestel goedkope Shoei-producten bij MotorkledingOutlet.nl

  Dit Japanse bedrijf steeg al snel in populariteit. Niet alleen in Japan, maar voornamelijk in Europa en Amerika. In de late jaren 60 zette Shoei voet aan grond in Amerika. Daarbij staat Shoei voornamelijk bekend om de topkwaliteit helmen. In eerste instantie waren de helmen van Shoei exclusief te verkrijgen in de racewereld. Vandaag de dag profiteert iedereen van de kwaliteit en het niveau van veiligheid. Met meer dan 50 jaar ervaring worden de helmen van Shoei beschouwd als meest veilige beschikbaar. MotorkledingOutlet.nl heeft een mooi, divers aanbod met verschillende motorhelmen van topkwaliteit.

  Unieke eigenschappen van Shoei motorhelmen

  Binnen Shoei is er ontzettend veel aandacht voor de afwerking. Alle producten van Shoei zijn dan ook volledig handgemaakt. Een aantal van de unieke eigenschappen op een rijtje:

  De buitenschaal – Er zijn enkel vezelmaterialen gebruikt om de buitenschaal te ontwikkelen. Daardoor blijft de helm licht, stijf, maar ook elastisch genoeg om een impact te verdelen.

  Aerodynamisch design – De aerodynamica is een belangrijke factor van een helm. Een compacte schaal in combinatie met een goede aerodynamica heeft als gevolg dat de luchtweerstand wordt verminderd. Dit is comfortabel voor de nekspieren.

  Multifunctioneel vizier – Het vizier is thermoplastisch gevormd. Tot in de details geoptimaliseerd en daardoor ook aerodynamisch. Daarnaast beschikken veel modellen over een zonnevizier. Dit is vergelijkbaar met een zonnebril. Zichtkwaliteit tot in perfectie geoptimaliseerd.

  RVS snelsluitmechanisme – Dit is een andere sluiting dan de meeste merken hebben. Aanzienlijk veiliger en prettig in gebruik.

  Deskundig advies van een van onze experts

  Uiteraard is het ook mogelijk om de producten van Shoei online te bestellen. Wij hebben per product de verschillende productspecificaties op een rijtje gezet. Zo weet je precies wat je koopt. Heb je bepaalde vragen over onze producten of wil je graag meer informatie? Onze experts zijn altijd bereid om je te voorzien van deskundig advies.

  Bestel online of bezoek onze winkels

  Kom langs in één van onze winkels in Breda, Eindhoven, Vianen of Capelle aan den IJssel en ontdek ons complete assortiment. Bestellen gaat heel eenvoudig en je kunt je bestelling binnen enkele dagen bij je thuis verwachten. Meer informatie ontvangen voordat je gaat bestellen? Mail, bel of stuur een berichtje naar onze klantenservice en wij komen snel bij je terug. Contact opnemen kan via onze contactpagina.