Knee-sliders 14 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Kneesliders zijn een soort beschermende kleding die je als motorrijder zeker nodig hebt. Ze beschermen je knieën in geval van ongelukken. Bij MotorkledingOutlet.nl hebben wij een ruim assortiment van kneesliders. Ontdek ons aanbod online of in een van onze winkels.

Lees meer
Lees minder

Wat zijn kneesliders en waarom moet ik ze dragen?

Knee sliders zijn een belangrijk onderdeel van de motorrijdersuitrusting. Ze helpen bij het voorkomen van letsel aan de knieën en voeten wanneer je van de motor valt. Zonder knie sliders kan er gemakkelijk letsel ontstaan aan de voeten of knieën. Dit kan ernstig zijn. De voeten en knieën zijn hele kwetsbare lichaamsdelen, dus is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te beschermen. Knie sliders zijn er in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat ze goed aansluiten en je optimaal beschermen.

Let altijd goed op wanneer je op de motor rijdt, en maak gebruik van kwalitatief goede kneesliders. Dit kan het verschil tussen een ernstig ongeluk en een ongemakkelijke val betekenen. Bij MotorkledingOutlet.nl kun je hoogwaardige kniesliders kopen die jouw knieën optimaal beschermen.

Koop kneesliders in onze outlet store

We zijn door onze scherpe inkoopprijzen altijd een van de goedkoopste aanbieders. Hierdoor kun jij als motorrijder altijd de beste beschermende kleding dragen, zonder een te grote investering te doen. Alle artikelen in onze webshop en fysieke winkels zijn afkomstig van toonaangevende merken uit vorige collecties. Je boet dus zeker niet in op kwaliteit. Kneesliders slijten hard. Vervang daarom tijdig je huidige paar met een nieuw paar van Motorkledingoutlet. Als de sliders voor jou niet van de allernieuwste collectie hoeven te zijn, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Welke kniesliders zijn het beste voor mij?

Als je beschermende kneesliders wilt, kun je het beste kiezen voor kneesliders met een rubberen buitenlaag. Deze zijn ideaal voor toeren in de regen en bieden je knieën de bescherming die ze nodig hebben. Als je echter een sportieve rijder bent, kun je beter kiezen voor de knee sliders met een hardere buitenlaag. Deze zijn ideaal voor rijders die graag hard rijden en de beste prestaties uit hun motor willen halen.

Om de juiste maat knee sliders uit te kiezen is het uiteraard mogelijk om de verschillende merken, maten en materialen uit te proberen en te voelen op een van onze locaties. Kijk op de website welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is om vandaag nog langs te komen.

Uitsluitend topmerken in onze winkels

MotorkledingOutlet.nl is dé plek voor al jouw motorkleding en accessoires. We hebben een ruim assortiment aan topmerken, waaronder REV'IT!, Alpinestars, IXS, Dainese, Furygan en Segura. Onze favoriete merken kneesliders hebben we allemaal voor jou samengebracht op MotorkledingOutlet.nl. Omdat we bekende merken zo goedkoop mogelijk inkopen ben jij als motorrijder altijd zeker van je zaak, zonder dat je je budget overschrijdt. De beste kwaliteit kleding voor een vriendelijke prijs, dat is waar MotorkledingOutlet.nl voor staat!

Bestel eenvoudig online

Kijk snel op MotorkledingOutlet.nl voor onze scherp geprijsde kneesliders. Of stap eens binnen bij een van onze winkels in Breda, Vianen, Capelle aan den IJssel of Eindhoven. Ons team helpt je graag bij het vinden van een geschikt paar kneesliders.

Weet je het zeker?
ok
annuleren