Onderhoudsmiddelen 37 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Een motor is een duur bezit. Die wil je natuurlijk zo lang mogelijk laten meegaan. Onderhoud is dan ook erg belangrijk. Bij MotorkledingOutlet vinden we het belangrijk dat noodzakelijke producten voor het onderhoud van je motor voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom hebben wij vaak speciale aanbiedingen op zaken als olie of kettingspray. Er zijn allerlei onderhoudsmiddelen die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je motor in optimale conditie blijft. Op deze pagina vind je ons assortiment.

Lees meer
Lees minder
Toon meer resultaten

Noodzakelijke motor onderhoudsmiddelen

Een van de belangrijkste onderhoudsmiddelen voor je motor is olie. Olie zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen van je motor soepel blijven draaien en beschermt ze tegen slijtage. Het is belangrijk om de olie regelmatig te verversen, zodat deze optimaal kan blijven werken. Daarnaast is het ook belangrijk om de oliefilter regelmatig te vervangen.

Een ander noodzakelijk onderhoudsmiddel voor je motor is koelslangvloeistof. Deze vloeistof helpt om de temperatuur van de motor in bedwang te houden en voorkomt oververhitting. Koelslangvloeistof dient elke 2 jaar ververst te worden, of vaker als er aanwijzingen zijn dat de vloeistof aan vervanging toe is.

Nuttige onderhoudsproducten voor de motor én je kleding

Naast deze noodzakelijke onderhoudsmiddelen, zijn er ook een aantal andere producten die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je motor zo soepel mogelijk blijft draaien en in goede staat blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan additieven voor de brandstof, smeermiddelen of schoonmaakmiddelen. Het gebruik van deze producten is niet strikt noodzakelijk, maar kan wel helpend zijn bij het behoud van een goede werking van je motor. Maar niet alleen je motor moet je goed onderhouden. Hetzelfde geldt ook voor je motorkleding. Zo vraagt lederen kleding bijvoorbeeld om extra zorg. Je zult het leer moeten insmeren met vet om het soepel te houden.

Met deze praktische - en in sommige gevallen haast verplichte - onderhoudsmiddelen geniet je langer van je kleding én je motor.

Goed zorgen voor je motor

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je motor, is het belangrijk om goed voor hem te zorgen. Zorg ervoor dat alle noodzakelijke onderhoudsmiddelen regelmatig wordt vervangen of bijgevuld en gebruik eventueel ook andere nuttige onderhoudsproducten om problemen te voorkomen of op te lossen.

Mocht er toch iets misgaan met je motor, laat dit dan zo snel mogelijk door een professional repareren of vervang het onderdeel als dit nodig is. Op die manier blijft je motor in topconditie en kun je er zo lang mogelijk plezier van hebben! Soms kan een kleine moeite bij het onderhouden van je motor een grote reparatie schelen. Denk dus op tijd aan zaken als je olie vervangen en je ketting inspuiten met kettingspray.

Meer informatie nodig? Bezoek onze winkels!

Wil je wat meer informatie over het onderhouden van je motor? Natuurlijk staat onze klantenservice altijd open voor je vragen. Ook kunnen wij je advies geven over het lopende onderhoud van je motor. Wij zijn geen garage maar onze medewerkers weten natuurlijk veel van motoren en het onderhoud hiervan. Kom dus een keer langs op een van onze locaties en bespreek je vraag met ons winkelpersoneel!

Weet je het zeker?
ok
annuleren