Onderhandschoenen 3 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Wil jij meer warmte en comfort tijdens het motorrijden? Dan is de juiste onderhandschoen onmisbaar. De onderhandschoen is ook wel bekend als een binnenhandschoen en wordt gedragen in verschillende seizoenen. Uiteraard biedt de onderhandschoen extra veel voordelen in de koudere tijden van het jaar. De extra warmte is waardevol, maar ook de isolatie is een voordeel. Bekijk het uitgebreide aanbod met onderhandschoenen op de website van MotorkledingOutlet.nl. Liever eerst passen? Kom dan langs in één van onze winkels.

Lees meer
Lees minder

Goedkope onderhandschoenen bestel je bij MotorkledingOutlet.nl

Is het aan het vriezen of nadert de temperatuur het vriespunt? Dan is een paar winterhandschoenen vaak niet voldoende. De koude wind dringt dan letterlijk door tot je huid en dat komt het gevoel in je handen niet ten goede. Door te kiezen voor motor onderhandschoenen, heb je een extra laag die jouw lichaam beschermt tegen de kou. Hierin is het wel belangrijk om de juiste maatvoering aan te houden. Als jouw onderhandschoen niet goed aansluit, is het niet tot nauwelijks effectief. Wij adviseren dan ook om de producten te passen. Bij te losse of te strakke handschoenen kun je alsnog koude handen krijgen.

De verschillende voordelen van onderhandschoenen

Het voordeel van onze kwalitatief hoogwaardige onderhandschoenen is de veelzijdigheid. De handschoenen zijn zowel onder textiele- als onder leren motorhandschoenen te dragen. Daarnaast zijn vrijwel alle modellen winddicht. Een aantal zijn ook nog eens waterdicht. Het grootste voordeel is natuurlijk de extra warmte. Onderhandschoenen zijn dunner van stof, maar zorgen wel voor een extra laag isolatie.

Voor ieder seizoen

In ons assortiment bieden wij onderhandschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor het gebruik op de motor. Tijdens het motorrijden kun je natuurlijk verschillende weersomstandigheden ervaren. Al onze producten zijn voorzien van extra informatie met betrekking tot de verschillende eigenschappen en specificaties. Kies in het najaar of tijdens een winterse dag altijd voor een dikkere onderlaag. Eventueel aangevuld met een windstopper, waterdicht en ademend membraan.

Weet je het zeker?
ok
annuleren