Overig 3 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Als je regelmatig of intensief motorrijdt, dan weet je dat er meer kleding is dan alleen een motorpak. Een goede bescherming van je kin, voeten en gewrichten is minstens zo belangrijk. In deze blog lees je alles over de overige beschermende kleding die je kunt dragen tijdens het motorrijden.

Lees meer
Lees minder

Overige motorprotectie van topkwaliteit

Bij MotorkledingOutlet weten we als geen ander dat het belangrijk is om naast een goed motorpak ook overige beschermende kleding te dragen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan beschermende kleding voor onder je motorpak, zodat je optimaal beschermd bent tijdens het rijden.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

- Chin plates

- Verstevigde zolen

- Elleboogbeschermers

Al onze beschermende delen zin geselecteerd op basis van kwaliteit en stevigheid. We verkopen alleen topmerken zoals Alpinestars. Als je beschermende kleding koopt wil je natuurlijk zeker weten dat het stevig goed materiaal is.

Altijd een pasvorm die bij jou past

Ook letten we bij MotorkledingOutlet altijd op de gebruikte materialen en de pasvorm. Je hebt immers niets aan beschermende kleding als deze niet goed zit. Dan loop je het risico dat je de beschermende delen tijdens sommige ritten laat zitten ten behoeve van je comfort. Met onze producten zal dit minder snel het geval zijn omdat we dus zeker ook letten op het draagcomfort over meerdere uren.

Overige bescherming voor scherpe prijzen

Bij MotorkledingOutlet profiteer je altijd van scherpe prijzen, ook als het gaat om overige beschermende kleding. Dit komt doordat wij direct inkopen bij de fabrikant, waardoor we geen tussenpartijen hebben en de prijs dus laag kunnen houden. Zo betaal je nooit teveel voor je motorbescherming!

Scherpe prijzen door ons inkoopbeleid

Iedere motorrijder weet dat het belangrijk is om goed beschermd te zijn op de motor. Daarom bieden wij altijd scherp geprijsde overige beschermende kleding aan, zodat je nooit teveel hoeft te betalen voor een goede bescherming. Ook zijn we natuurlijk een outlet, en verkopen wij producten die misschien van de collectie van vorig jaar zijn. Dit neemt echter niet weg dat de topmerken die wij verkopen even stevig zijn als de duurdere nieuwe modellen. Dankzij onze scherpe prijzen is er dus voor ieder budget goede protectie te vinden.

Benieuwd naar ons aanbod?

Ben je benieuwd naar ons volledige aanbod van losse protectoren? Bekijk dan deze pagina en zoek de beste beschermende kleding voor jou uit. Bij MotorkledingOutlet ben je altijd verzekerd van de scherpste prijzen. Ook kun je natuurlijk altijd langskomen op locatie om onze protectoren aan te passen. In onze winkels staat ons professionele personeel altijd voor je klaar!

Weet je het zeker?
ok
annuleren