Nek protectie 3 producten

 • miniatuur weergave
 • lijst weergave

Als je op zoek bent naar betaalbare nekprotectie van de hoogste kwaliteit, dan ben je bij MotorkledingOutlet aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan nekbeschermers en andere beschermende kledingstukken die perfect zijn voor motorenrijders. Of je nu op zoek bent naar een stevige, scherp geprijsde nekbeschermer of een uitgebreide set met bescherming voor je hele lichaam, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Lees meer
Lees minder
 • Gratis verzending!

  De CE-gecertificeerde Segur levert een bijdrage in het reduceren van nekschade, veroorzaakt door overbuiging, overstrekking, axiale...

  269,99
 • SALE! Gratis verzending!

  De Bionic Neck Support Tech 2 is gemaakt van een geavanceerde, hoogwaardige koolstofpolymeersamenstelling en is ontworpen...

  349,95

Nekprotectie is absoluut noodzakelijk op de motor

Nekprotectie is absoluut noodzakelijk op de motor. De koude wind, de regen en de vuiligheid op de weg kunnen er namelijk voor zorgen dat je nek gaat irriteren. Daarnaast kan een ongelukje snel gebeuren en is het belangrijk dat je nek dan goed beschermd is. De meeste ongelukken met de motor gebeuren namelijk met het hoofd of de nek. Bij MotorkledingOutlet hebben we verschillende soorten nekbeschermers, zodat je altijd beschermd bent tijdens het rijden. Goede bescherming is belangrijk, dus neem een kijkje in onze webshop voor de beste deals!

Verschillende soorten nekprotectoren uit ons assortiment

Er zijn verschillende soorten nekprotectie beschikbaar, afhankelijk van het type motorrijder en de activiteit die je onderneemt. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken, omdat de nek een zeer kwetsbare plek is. Kies de nekbeschermer die het beste bij jouw behoeften past, zodat je veilig kunt blijven rijden. Voor de alledaagse motorrijder is er de standaard nekbeschermer. Dit type beschermt je nek tegen schokken en stoten tijdens het rijden. Een ander type is de crossnekbeschermer, die bedoeld is voor meer extreme activiteiten, denk aan motorcross. Deze beschermt je nek tegen valpartijen en andere harde impacten. Als je de standaard nekbeschermer wilt, kun je kiezen uit verschillende merken en stijlen.

Goed onderhoud zorgt voor jarenlang plezier

Nekprotectie is een belangrijk onderdeel van je motoruitrusting. Het beschermt je tegen letsel in het geval van een ongeluk en kan ook je rijcomfort verbeteren. Het is belangrijk om je nekprotectie goed te onderhouden, zodat het in optimale staat blijft. Motorkleding Outlet geeft je graag enkele tips voor het onderhoud van je nekprotectie. Ten eerste, maak je nekprotectie altijd schoon na elke rit met een mild reinigingsmiddel. Verwijder daarna alle vuil en vocht met een zachte doek. Laat je nekprotectie daarna goed drogen voordat je het weer opbergt.

Ten tweede, controleer altijd of de padding van je nekprotectie nog in goede staat is, voordat je gaat rijden. Als de padding versleten is, vervang het dan meteen. Tot slot, bewaar je nekprotectie op een koele en droge plek, zodat het niet beschadigd raakt. Volg deze tips op en je nekprotectie zal lang meegaan!

Altijd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit

Ben je dus op zoek naar een nieuwe nekbeschermer, die koop je bij MotorkledingOutlet. Wij hebben vele verschillende merken en pasvormen, zodat er altijd wel iets tussen zit wat bij jouw uitrusting past! Wil je de nekbescherming liever een keer in het echt zien voordat je overgaat tot koop? Kom dan een keer langs op een van onze locaties!

Weet je het zeker?
ok
annuleren