Protectie 239 producten

Onze protectoren zijn van grote waarde voor jouw veiligheid. Als motorrijder ben je natuurlijk erg kwetsbaar op de weg en daarom is het dragen van voldoende hoogwaardige bescherming essentieel. De meeste motorkleding wordt met bescherming geleverd, maar het dragen van extra bescherming nooit een slecht idee. Bij MotorkledingOutlet.nl ben je aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie met protectoren in verschillende varianten. Zo kun je altijd zelfverzekerd en met een veilig gevoel op je motor stappen. Bekijk ons assortiment online of kom langs in één van onze winkels om de opties te ontdekken.

Lees meer
Lees minder

De beste motorprotectie voor de laagste prijs bij MotorkledingOutlet.nl

Zoals eerder beschreven, wordt al onze motorkleding geleverd met bescherming. Onze jassen hebben extra schouder- en elleboogprotectoren en de bikerbroek is bijvoorbeeld voorzien van extra bescherming rondom de knieën. Wij vinden het belangrijk om meer bescherming aan te bieden. Het is dus ook mogelijk om extra bescherming aan jouw outfit toe te voegen. De producten in onze collectie zijn gemaakt van stevige en hoogwaardige materialen. Wij werken enkel en alleen met de beste fabrikanten. Ons aanbod bestaat uit verschillende toonaangevende merken zoals REV’IT!, Alpinestars en Dainese. Al onze protectoren beschikken daarnaast over het CE-keurmerk. Dit keurmerk geeft de mate van bescherming aan. Level 2 protectoren bieden logischerwijs een betere bescherming dan producten met een level 1 certificering.

Verschillende protectie in onze collectie

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten protectie. Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar: rug protectoren, borst protectoren, knee-sliders, knee-braces, niergordels, nek protectie en alles om de veiligheid van jouw kind te waarborgen. Daarnaast hebben we ook losse protectoren. Hierbij kun je denken aan bescherming op de heup, schouder of ellebogen. Vaak zijn deze beschermingsmaterialen op een later tijdstip te vervangen. Verwijder het onderdeel en vervang het simpelweg voor een nieuwe.

De beste bescherming

De juiste motorprotectie is van levensgroot belang tijdens het motorrijden. De benodigde bescherming hangt af van het type rijder. Ben jij een recreatieve rijder? Dan kun je overwegen om extra bescherming rondom de heupen en schouders aan te schaffen. Dit biedt meer veiligheid en mogelijk ook meer vertrouwen. Voor een sportieve rijder op het circuit is rugbescherming een interessante optie.

Bezoek één van onze verkooppunten

Via onze webshop bestel je eenvoudig en snel onze motorprotectie. Daarnaast profiteer je bij bestellingen van 50 euro of meer van gratis bezorging. Door onze grote voorraad kunnen wij snel leveren. Wil je liever advies voordat je iets aanschaft of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan één van onze verkooppunten in Breda, Vianen, Capelle aan den IJssel of Eindhoven. Onze team deskundige medewerkers voorziet je graag van deskundig en eerlijk advies. Wij zijn van maandag tot en met zondag geopend. 7 dagen per week.

Weet je het zeker?
ok
annuleren