1-delige motorpakken 28 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Ben je op zoek naar een goedkoop 1-delig motorpak? In onze outlet store vind je een groot assortiment eendelige motorpakken van topkwaliteit. Al onze producten namelijk afkomstig van de beste merken uit de motorsportwereld. Wie zegt dat kwaliteit duur moet zijn? Iedere motorrijder kan slagen voor een 1-delig motorpak in de webshop van Motorkledingoutlet.nl. Bekijk ons complete assortiment online of bezoek één van onze vestigingen en bekijk al onze producten op één plek. Bestellingen vanaf €50 genieten van gratis verzending.

Lees meer
Lees minder

Waarom een goedkoop 1-delig motorpak kopen?

Kies je voor een 1-delig motorpak, dan kies je voor veiligheid. Eendelige motorpakken zijn veruit de meest veilige kleding die je kunt dragen. Een eendelig motorpak, ook wel een leren overall genoemd, is een motorpak die uit één geheel bestaat. Het voordeel hiervan? De bescherming is optimaal. Dit komt omdat je hele lichaam zo goed als van top tot teen beschermd is met sterk en slijtvast materiaal. Hierdoor neemt het aantal kwetsbare plekken af die het mogelijk kunnen begeven tijdens een val- of glijpartij. Circuit motorrijders hebben om deze reden altijd een voorkeur voor leren overall.

Waar op letten bij de aanschaf van een eendelig motorpak?

Als je van plan bent een goedkoop 1-delig motorpak te kopen dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Een eendelig motorpak hoort als een tweede huid om je lichaam te zitten. In het begin zal je motorpak dan ook niet erg comfortabel zitten, maar geen zorgen, dit is de bedoeling. Na verloop van tijd zal het leer jouw lichaamsvorm aannemen, en geloof ons, je pak zit hierna als gegoten. Het pak is voorgevormd in de race-houding zoals je op de motor zit. Geef het pak tijd om te versoepelen en zich te vormen naar jouw lichaam.

Ieder merk in onze webshop heeft zijn eigen pasvorm. Het vinden van een geschikte pasvorm is essentieel. In ons assortiment kom je ook eendelige motorpakken tegen met speciale lengtematen voor langere of juist kortere personen.

Voorzien van hoogwaardige protectie

Naast de hoogwaardige materialen waarvan onze 1-delige motorpakken zijn vervaardigd, beschikken ze ook over hoogwaardige protectie. De meeste pakken zijn voorzien van externe harde protectoren, kneesliders en een speedhump. De protectie beschermd de meest kwetsbare delen van je lichaam extra, waardoor je bij eventuele ongelukken optimaal beschermd bent. Wil je dus zo veilig mogelijk de weg op? Dan is een eendelig motorpak de ideale keuze. De eendelige motorpakken koop je bij ons tegen de allerbeste prijzen. Je kunt eenvoudig door ons aanbod navigeren door gebruik te maken van onze filteroptie. Filter op maat, kleur of merk en vindt direct een pak die bij jou past.

Bestel online of bezoek onze winkel

Alle 1-delige motorpakken die je in onze webshop vindt, kun je eenvoudig en snel online bestellen. Twijfel je over je maat of wil je eerst de pakken passen? Stap dan zeker eens binnen in één van onze winkels in Breda, Vianen, Capelle aan den IJssel of Eindhoven. Ons team van specialisten staat klaar om je te adviseren over motorkleding en helpen je graag bij het vinden van een geschikt motorpak. Je kunt bij vragen natuurlijk ook direct contact opnemen.

Weet je het zeker?
ok
annuleren