Adventure helmen 3 producten

 • miniatuur weergave
 • lijst weergave

Ben jij een allroad rijder die zo nu en dan ook graag een stukje onverhard meepikt? Ontdek dan de collectie adventure helmen op de website van MotorkledingOutlet.nl. Hier vind je outlet adventure helmen van hoge kwaliteit, die wij voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Alle adventure helmen die je op onze website vindt, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Breda, Capelle a/d IJssel, Eindhoven en Vianen. Wil je er zeker van zijn dat jouw helm voorradig is? Bekijk onze actieve winkelvoorraad! Aangezien wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, verkopen wij uitsluitend gekeurde helmen. Zo weet je zeker dat je een veilige adventure helm koopt! Wil je de helm van je keuze graag eerst even passen? Kom dan langs in één van onze vestigingen om deze te proberen.

Lees meer
Lees minder
 • Gratis verzending!

  ENDURO-HELM IXS 208 1.0, ZWART MAT Polycarbonaat enduro helm Voorhoofd en kin ventilatie Helder, krasbestendig snelwisselvizier Pinlock® voorbereid Geïntegreerde opklapbare...

  139,95 96,99
 • Gratis verzending!

  Voorhoofd- en kinventilatie Helder, krasbestendig vizier Pinlock® voorbereid Geïntegreerde opklapbare zonneklep (interieur) Micro sluiting (kliksluiting) Uitneembare voering van hoge kwaliteit Nieuwe matte...

  159,95 110,99
 • Gratis verzending!

  3

  Shoei Hornet ADV De buitenschaal is opgebouwd uit lagen van verschillende soorten premium glasvezel met een hars...

  569,- 397,99

Een scherp geprijsde adventure helm bestel je bij MotorkledingOutlet.nl

Een adventure helm, ook wel allroad-helm genoemd, is de meest veelzijdige motorhelm die er is. Kort samengevat is een adventure helm een helm dat in meerdere behoeften voorziet. Als je een weekend of misschien wel week met de motor op pad gaat en daarbij niet alleen allroad, maar zo nu en dan ook wel eens offroad wilt rijden, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten om verschillende helmen mee te nemen. Sterker nog, waar laat je die? Maar een offroad helm op de snelweg of een jet helm offroad is ook niet helemaal de juiste keuze. Dat is precies waar de adventure helm om de hoek komt kijken. Deze helmen zijn speciaal ontwikkeld voor de allroad rijder en geschikt voor ieder weertype, elke weg en elk terrein.

Verschillende configuraties met adventure helmen

De meeste adventure helmen zijn voorzien van afneembare stukken, zoals bijvoorbeeld het kinstuk of het vizier. Hierdoor word je de mogelijkheid geboden om de adventure helm continu aan te passen. Afhankelijk van welke adventure helm je kiest, kunt je met al deze onderdelen de helm zo samenstellen dat deze precies aansluit bij jouw wensen!

Met de meeste adventure helmen zijn 4 verschillende samenstellingen te maken. Kies je namelijk voor een adventure helm met een groot vizier dan heb je perfect zicht op alles om je heen. Je kunt hierbij het kinstuk laten zitten voor meer comfort op de lange afstand, of het losklikken voor meer frisse lucht in de helm. Andere adventure modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van een groter kinstuk, voor betere ventilatie en een klep om de zon (en bijvoorbeeld laaghangende takken) tegen te houden. Deze adventure helm is dan meer geschikt voor bestuurders die ook het onverhard niet schuwen.

Naast helmen ook tal van accessoires

Vanzelfsprekend verkopen we bij MotorkledingOutlet.nl niet alleen helmen, maar ook tal van accessoires om het motorrijden voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Denk daarbij aan communicatiesystemen, motorkleding, gehoorbescherming, motorhandschoenen, brillen, vizieren en nog veel meer. we hebben zowel collectie als outlet producten van hoge kwaliteit die wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden!

Neem contact met ons op of bezoek één van onze winkels

Heb je vragen of advies nodig? Je kunt ons via mail of telefonisch bereiken. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie. Ook in onze vestigingen staan onze medewerkers voor je klaar om je te helpen en adviseren. Je kunt dus ook gerust langskomen. Alle medewerkers zijn motorrijders en delen jouw passie. Een beter advies kun je niet krijgen!

Weet je het zeker?
ok
annuleren