Thermopakken 11 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Het is eind november en de temperaturen dalen snel. Je stapt op de motor om naar je werk te rijden en merkt al snel dat het koud is. Je had beter een thermopak aan kunnen trekken. Een thermopak houdt namelijk je hele lichaam warm, in contrast tot bijvoorbeeld een jas die vaak maar je bovenlichaam beschermt. Het is dus ideaal voor als je met de motor gaat rijden in koudere temperaturen.

Lees meer
Lees minder

De merken van de motorpakken uit ons assortiment

Een thermopak draag je comfortabel onder je motoruitrusting, omdat het alle lichaamsdelen die normaal gesproken direct contact maken met de kou (zoals ruimte tussen je broek en jas) extra beschermt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel last krijgt van pijn door tegenwind en/of regen. Dat zijn overigens ook erg belangrijke factoren om rekening te houden bij het uitzoeken van thermo-ondergoed. Kortom: als je zelf of iemand anders vaak met de motor rijdt, investeer dan in een thermopak!

Wij verkopen de beste merken voor de scherpste prijzen. Onder andere Dainese, REV’IT en IXS thermopakken zijn bij ons te krijgen. Dit zijn de grootste merken uit de branche. Onze pakken zijn altijd van de hoogste kwaliteit, en dankzij ons slimme inkoopbeleid zijn ze vaak ook scherper geprijsd dan bij de concurrent.

Hebben jullie ook thermopakken met ademend materiaal?

Bij MotorkledingOutlet verkopen we zeker ook thermopakken met ademend materiaal. Bij ons staat comfort en veiligheid altijd voorop. Daarom is het belangrijk dat een thermopak niet alleen warmte vasthoudt, maar ook vocht kan uitwisselen met de buitenlucht. Hierdoor kan je huid wel ademen onder de kleding, maar komt er geen koude lucht bij je huid.

Ademend materiaal zorgt ervoor dat een thermopak geschikt is om zowel in de winter te dragen als in de zomer.

Thermopakken voor mannelijke en vrouwelijke motorrijders

Ons assortiment is breed. We willen dat iedereen kan slagen voor een comfortabel thermopak. We hebben dus niet alleen pakken voor heren, maar ook modellen die aansluiten op de eisen van de vrouwelijke motorrijder! Het merk IXS heeft onder andere een gaaf thermopak voor heren, de IXS 365. Dankzij de vocht transporterende vezels blijft je huid droog en de naadloze constructie zorgt voor het hoogste draagcomfort. We hebben bij elk product de specificaties en eigenschappen beschreven. Zo weet je altijd wat je koopt.

Geschikt voor zomer en winter

Niet alleen in de winter zijn thermopakken een praktische oplossing, ook in de zomer profiteer je van deze extra laag. Er zijn tegenwoordig speciale thermopakken ontwikkeld welke voor extra verkoeling zorgen. Bij warm weer zweet je sneller. Een zomer thermopak reguleert vocht beter en sneller. Je pak blijft droog en zo zet jij je rit comfortabel voort. Zonder afleidingen en met meer plezier. Minder afleiding zorgt voor een hogere focus en neemt de kans op ongelukken af. De thermopakken voor de winter zijn echter voorzien van zones met grotere dikte om het draagcomfort op de meest cruciale gebieden te waarborgen.

Blijf warm op de motor komende winter!

De winter is nat en koud, maar jij hoeft dat niet te zijn als je een goed thermopak koopt! Kijk altijd goed rond door onze collectie. Niet alleen vind je dan het beste pak voor jou, ook hebben we vaak hele scherpe aanbiedingen op de beste merkpakken!

Weet je het zeker?
ok
annuleren