Toon linkermenu Bering Bering

Ben jij op zoek naar motorkleding van het toonaangevende merk Bering? Dan ben je bij MotorkledingOutlet.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende producten van topkwaliteit. Bekijk het aanbod eenvoudig in onze webshop of kom langs in één van onze winkels in Breda, Eindhoven, Vianen of Capelle aan den IJssel. Wij zijn altijd bereid om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Stap binnen en spreek een van onze medewerkers aan. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Bestel je liever online? Geen probleem! Daarnaast profiteer je bij bestellingen vanaf €50,- ook nog eens van een gratis verzending.

 • Bering motorkleding

 • Bering motorhandschoenen

 • Bering motorlaarzen

 • Bering bagage

 • Bering accessoires

 • Goedkope motorkleding van Bering koop je bij MotorkledingOutlet.nl

  De juiste motorkleding is van groot belang voor iedere motorrijder. In veel gevallen is het de enige bescherming die jouw lichaam kunnen beschermen. Wil jij er zeker van zijn dat jouw lichaam goed wordt beschermd? Dan is de motorkleding van Bering zeer geschikt. Daarnaast staat Bering erom bekend dat ze erg stijlvolle kleding produceren. Goed beschermd en stijlvol op weg! Daarnaast zit de kleding ook erg comfortabel zodat jij ook tijdens langere ritten heerlijk kunt rijden. De hoogwaardige materialen en speciale stiksels typeren de kwaliteit van Bering. Blijf goed beschermd bij een val- of glijpartij. Ook onder vervelende weersomstandigheden zoals hevige wind, kou en regen is de motorkleding van Bering zeer geschikt.

  De bijzondere geschiedenis van Bering

  Oorspronkelijk is Bering een Franse kledingproducent. Voorheen lag de focus niet op het produceren van motorkleding, maar voornamelijk in de zeevaartsector. De productietechnieken zijn in de loop der jaren niet veel veranderd, maar de doelgroep wel. De kleding voor de verschillende zeelieden moest natuurlijk warm zijn en bestand tegen natte, barre omstandigheden. Voor een motorrijder is dat vaak niet anders. De motorkleding van Bering is zeer geschikt voor verschillende weersomstandigheden en daarnaast ook erg comfortabel om te dragen. MotorkledingOutlet.nl heeft motorkleding van Bering voor de mannelijke motorrijder en de vrouwelijke motorrijder in het assortiment.

  De juiste bescherming

  De veiligheid staat bij Bering al jaren hoog in het vaandel. Alle producten worden voortdurend gecontroleerd en daarbij is de bescherming een belangrijk onderdeel. Alle kledingstukken beschikken daarom ook over ingebouwde protectie. De bescherming voldoet aan de vastgestelde CE-normen. Wil jij een jas, broek of zelfs een volledig pak van Bering aanschaffen? Bering biedt het allemaal.

  Bestel gemakkelijk online of kom langs!

  De verschillende producten van Bering zijn gemakkelijk in onze webwinkel te bestellen. Wij hebben veel motorkleding ruim op voorraad en daardoor kun jij de bestelling snel thuis verwachten! Wil je liever de motorkleding eerst passen voordat je gaat betalen? Kom dan langs in één van onze winkels. Heb je vragen over het merk of kun je advies gebruiken? Schroom dan niet en neem contact met ons op!