2-delige motorpakken 29 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Ben je op zoek naar een 2-delig motorpak van topkwaliteit? Dan ben je bij Motorkledingoutlet.nl op de goede plek. We bieden een grote collectie tweedelige motorpakken afkomstig van de beste merken. De pakken zijn zowel comfortabel als zeer veilig. Laat je verrassen door ons assortiment 2-delige motorpakken en bestel direct in onze webshop. Je profiteert bij ons van gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50 of meer. Twijfel je over je maat of wil je liever eerst de verschillen tussen de pakken ervaren? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. We staan voor je klaar.

Lees meer
Lees minder

Goedkope 2-delige motorpakken kopen

Zoals de naam al aangeeft, bestaat een tweedelig motorpak uit twee losse delen: een motorbroek en een motorjas. Je kunt een tweedelig motorpak zowel aan elkaar dragen of apart van elkaar. De broek en jas zijn door middel van een rits met elkaar verbonden. Een 2-delig motorpak biedt een zeer hoge mate van veiligheid en bescherming. Dit komt doordat vrijwel alle pakken gemaakt zijn van leer. Om deze reden worden 2-delige motorpakken ook wel een leren combi genoemd.

Omdat je het pak gemakkelijk van elkaar kunt koppelen, is deze vorm van motorkleding zeer geschikt voor sportieve straatrijders. Een sportieve straatrijder wilt goed beschermd zijn uiteraard, maar wanneer ze van de motor stappen wil je ook comfortabel kunnen lopen. Door de broek van de jas los te ritsen, kun je prima een stuk lopen en even uitrusten bijvoorbeeld.

Wat zijn de voordelen van een tweedelig motorpak?

In onze collectie bieden we zowel tweedelige motorpakken voor dames als heren. Het grootste voordeel van een 2-delig motorpak zit hem in de naam. Zoals eerder benoemd kun je de jas en broek door middel van een verbindingsrits aan elkaar koppelen en je kunt de kledingstukken afzonderlijk van elkaar dragen. Zo heb je de keuze om voor een korte rit enkel de motorjas te dragen en deze te combineren met een motorjeans of textiele motorbroek.

Rijd je echter veel kilometers of ben je van plan het circuit op te gaan? Ook dan kun je ervoor kiezen om een 2-delig motorpak te dragen, alleen dit keer wél aan elkaar geritst. Dit biedt jou de optimale veiligheid. Op de plaats van bestemming rits je eenvoudig de jas los, zodat je nog een stuk kunt lopen. Het is goed om te weten dat een tweedelig motorpak in eerste instantie niet comfortabel zal zitten. Leer moet versoepelen en dit gebeurd alleen door het pak regelmatig te dragen. Na verloop van tijd zal het leer soepelere worden en perfect om je lichaam vormen. Je pak zit dan echt als gegoten.

Navigeer door ons aanbod

Om jouw ideale 2-delige motorpak te vinden adviseren we om onze filter te gebruiken welke je vindt aan de linkerzijde op deze pagina. Door al jouw wensen door te geven, ontstaat er een verfijnde selectie met tweedelige motorpakken die voldoen aan al jouw eisen. Ideaal wanneer je niet kunt kiezen of niet goed weet waar je moet beginnen. Heb je maatadvies nodig of wil je de pakken eerst zien en ervaren? Kom dan langs bij onze winkels en vraag advies aan onze medewerkers. Ze delen graag hun kennis en ervaringen met je.

Bestel direct online

We begrijpen dat het vinden van een goed 2-delig motorpak wellicht een uitdaging kan zijn. Om je zo volledig mogelijk te informeren hebben we bij ieder product de specificaties en eigenschappen beschreven. Zo kun je je een goed en compleet beeld vormen bij een specifiek pak. Je weet precies wat je koopt. Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, kun je jouw bestelling spoedig bij je thuis verwachten. Of kom gerust een keertje langs bij één van onze winkels. We staan voor je klaar.

Weet je het zeker?
ok
annuleren