Kollen & Balaclava's 72 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Kollen en balaclava's zijn een uitstekende keuze voor motorkleding. Ze bieden goede bescherming tegen de kou en wind en zijn ook erg comfortabel. Er zijn verschillende soorten kollen en balaclavas verkrijgbaar. Het merk en de kleur kunnen anders zijn, maar ook het materiaal kan verschillen. Balaclavas zijn er bijvoorbeeld ook in fleece en in winddicht materiaal. Kollen kunnen worden gemaakt van verschillende soorten materiaal, zoals wol of synthetische stoffen. Kies de kleur en het materiaal dat bij jouw motorkleding past.

Lees meer
Lees minder
Toon meer resultaten

Wat is een motorkol en waarvoor gebruik ik het?

Een motorkol is een kledingstuk dat je over je nek en schouders draagt. Het is gemaakt van dikke stof en heeft vaak een voering van fleece of wol. Motorkollen worden vooral gedragen in de wintermaanden, om je nek en schouders warm te houden. Een motorkol beschermt je nek en schouders tegen de kou. Ook beschermt het je nek tegen schuren wanneer je valt. Een motorkol is daarom een belangrijk onderdeel van je motoruitrusting. De kol is compact als je hem opvouwt en daarom makkelijk mee te nemen. Komt de herfst of winter eraan. Tijd om je zomeruitrusting te wisselen voor handige, warme accessoires voor de winter, zoals een motorkol of balaclava.

De voordelen van een balaclava op de motor

Wanneer je op de motor zit, is het belangrijk om goed beschermd te zijn. Een balaclava helpt je hierbij. Het is een soort muts die je over je hoofd en nek draagt en die je gezicht beschermt tegen de wind. Balaclavas zijn gemaakt van diverse soorten materialen, zoals wol of polyester, en ze houden je warm in de winter en koel in de zomer. Daarnaast beschermen ze je gezicht ook tegen insecten en vuil. Ook is het comfortabel om onder je helm te dragen. In Nederland kan het ook koud worden, dus het is zeker aan te raden om een balaclava mee te nemen op de motor.

Blijf behaaglijk warm onderweg, zelfs tijdens extreme kou

Deze winter wil je natuurlijk beschermd zijn tegen de kou. Als je het te koud hebt op de motor kan dit nadelig zijn voor je concentratie en focus op de weg. Je bent niet bezig met wat er speelt op de weg, maar met de kou. Voor je eigen veiligheid en comfort is het dragen van een kol of balaclava dus een must. Gelukkig heeft MotorkledingOutlet kollen en balaclavas van verschillende merken, zodat je wel warm bent, maar ook nog steeds stylish. De merken die we verkopen zijn onder andere Dainese, IXS, Booster, SECA en REV'IT. We hebben nog veel meer merken en aanbod, kijk altijd goed rond op onze site of in de winkel om te zoeken naar de perfecte kol of balaclava voor jou!

MotorkledingOutlet: voor het grootste aanbod topmerken!

We zijn dé expert op het gebied van motorkleding en beschikken over de kennis en ervaring om je goed te kunnen adviseren. Of je nu op zoek bent naar een kol of een balaclava, wij hebben het allemaal. Bij ons vind je de grootste collectie topmerken zoals Alpinestars, Dainese, IXS, Revit, Rukka, Spidi en vele anderen. Wij garanderen je dat je bij ons altijd slaagt voor de beste kleding en accessoires tegen scherpe prijzen!

Weet je het zeker?
ok
annuleren