Losse protectoren 54 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn losse protectors bedoeld om je motorpak aan te vullen met beschermende delen. Een motorpak is namelijk niet compleet zonder protectie op bepaalde plekken. Zo heb je bijvoorbeeld geen bescherming tegen schokken en stoten op je ellebogen of knieën. Dit soort situaties kan je echter wel voorkomen door simpelweg losse protectors te dragen bovenop je motorpak.

Lees meer
Lees minder
Toon meer resultaten

Losse protectoren van topkwaliteit

Een belangrijk voordeel van losse protectoren is dat ze in veel gevallen van topkwaliteit zijn. Dit komt doordat ze vaak bedoeld zijn om echt beschermend te zijn in geval van een ongeluk. Je wilt natuurlijk niet dat je schade oploopt omdat je bescherming niet goed genoeg was. Daarom is het verstandig om in ieder geval de beschermende delen van je motorpak goed uit te kiezen.

Bij MotorkledingOutlet hebben we een zeer ruim aanbod aan losse protectoren. Al onze protectoren zijn van topkwaliteit, en omdat we een outlet inkoopbeleid hebben kunnen wij deze bescherming voor de scherpste prijzen aanbieden.

Losse protectoren voor je motorpak

Een ander voordeel van losse protectors is dat ze meestal makkelijk aan- en uit te doen zijn. Dit maakt het gemakkelijk om ze mee te nemen in je tas of rugzak wanneer je gaat rijden. Ook als je even stopt tijdens een rit, is het makkelijk om even snel de protector uit te doen om comfortabel op een terrasje te kunnen zitten. Wanneer je dan weer verdergaat zijn de losse protectoren zo weer terug te plaatsen in je motorpak. Losse protectoren plaats je op je meest kwetsbare lichaamsdelen, zoals:

  • Schouders
  • Ellebogen
  • Knieën
  • Heupen
  • Borst

Bescherming van levensbelang

Uiteindelijk is het belangrijkste voordeel van losse protectie dat ze ervoor zorgen dat je beter beschermd bent tijdens het rijden. Je weet immers nooit wanneer er iets kan gebeuren en het is altijd beter om voorbereid te zijn. Als je dan toch een ongelukje hebt, is het fijn om te weten dat je zo goed mogelijk beschermd bent.

Het verschil tussen wel of geen extra protectiedelen in je motorpak is groot. De extra harde delen zorgen ervoor dat een impact beter verdeelt kan worden. Op die manier zorgt de bescherming ervoor dat letsel minder ernstig is. Het is voor iedere motorrijder een absolute must om jezelf zo goed mogelijk te beschermen. Daarom hanteren we bij MotorkledingOutlet scherpe prijzen op onze losse protectoren en garanderen we dat ze van topkwaliteit zijn.

Neem een kijkje in onze winkel!

Als je op zoek bent naar losse protectors voor bij je motorpak, ben je bij MotorkledingOutlet aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten protectors, dus er zit vast wel iets voor jou bij. Neem dus snel een kijkje in een van onze winkels en laat je adviseren door onze medewerkers.

Wil je de protectoren eerst een keertje voelen en onder je pak dragen om te kijken hoe het zit? Dat kan natuurlijk. Iedereen wil goede bescherming maar het is ook belangrijk dat het comfort er niet teveel onder lijdt.

Weet je het zeker?
ok
annuleren