Reflectie vesten 17 producten

  • miniatuur weergave
  • lijst weergave

We kunnen er niet meer omheen, de herfst is weer in aantocht. De dagen worden korter en de temperaturen dalen. Dat betekent dat het tijd is om onze motorkleding aan te passen aan de nieuwe weersomstandigheden.

Een belangrijk item in onze motorkleding is het reflectievest. Het is namelijk belangrijk dat we zichtbaar zijn op de weg, zeker als het donker is. MotorkledingOutlet.nl heeft een ruim assortiment reflectievesten in alle soorten en maten. Dus kom snel langs en maak je motorkleding compleet!

Lees meer
Lees minder

Welke goedkope reflectievesten zijn er bij MotorkledingOutlet.nl verkrijgbaar?

Reflectievesten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de meeste mensen kiezen voor een felgekleurd vest. Dit is omdat een felgekleurd vest het beste zichtbaar is in het donker. Een reflectievest maakt je zichtbaar voor andere weggebruikers, waardoor het risico op ongelukken wordt verkleind.

Vooral op de motor is het dragen van een reflectievest aan te raden, omdat je dan extra zichtbaar bent. Als motorrijder ben je namelijk al minder zichtbaar dan andere weggebruikers, dus het is belangrijk om extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Wij raden dus aan om een zo fel gekleurd mogelijk vest te nemen. Neon groen of geel zijn de meest gebruikte kleuren voor een reflectievest. Houd er in ieder geval rekening mee dat het leuk is als je reflectievest past bij de rest van je outfit, maar dat het veel belangrijker is dat het vest opvallend is.

Extra nut van op de motor rijden met reflectievest?

Als je regelmatig op de motor rijdt, dan weet je dat het belangrijk is om goede kleding te dragen. Een reflectievest is hier een goed voorbeeld van. Een reflectievest zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent in het donker en daardoor minder kans hebt om ongelukken te krijgen. Vaak zitten er al reflecterende onderdelen op de motor en op bijvoorbeeld je helm. In het geval van reflecterende kleding en veiligheid zouden wij van MotorkledingOutlet.nl echter aanbevelen dat het niet snel te veel is, eerder te weinig. Neem daarom het zekere voor het onzekere en schaf een goed reflectievest aan!

Hoge kwaliteit materialen voor optimaal comfort

Reflectievesten zijn er in allerlei soorten en maten. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn van een reflecterend materiaal. Dit materiaal is bedoeld om het licht te reflecteren, zodat je beter zichtbaar bent in het donker. Reflecterend materiaal is meestal geel, oranje of rood. Het licht wordt gereflecteerd omdat het materiaal een speciale structuur heeft. Dit noemt men een microprismatische structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat het licht wordt gebroken en weerkaatst.

De beste merken voor outletprijzen!

In onze webshop en winkels vind je de beste reflectievesten tegen zeer scherpe prijzen. Deze vesten zijn perfect voor het verkeer en helpen je om goed zichtbaar te zijn. Benieuwd naar ons aanbod of wil je meer weten? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om je te voorzien van deskundig advies.

Weet je het zeker?
ok
annuleren