Motorhelmen 1192 producten

Het kiezen van een motorhelm is voor veel motorrijders iets speciaals. Factoren als design, merk en gebruiksgemak spelen een rol bij het kopen van een helm. Een motorhelm is immers van levensbelang voor je rijplezier. Niet alleen vanwege de veiligheid maar ook vanwege de looks, én omdat het vaak de ‘bril’ is waardoor je kijkt als je rijdt. Motorhelmen zijn dus niet zomaar even gekocht, daar komt echt wel wat meer bij kijken.

Lees meer
Lees minder

Motorhelmen tegen scherpe prijzen bestel je bij MotorkledingOutlet.nl

Bij MotorkledingOutlet.nl. vind je talloze helmen en allemaal tegen een zeer betaalbare prijs. De helmen die wij verkopen zijn stuk voor stuk outlet producten van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat wij topklasse tegen een lage prijs kunnen bieden. Alle motorhelmen die je op onze website vindt, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Breda, Capelle a/d IJssel, Eindhoven en Vianen. Aangezien wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, verkopen wij uitsluitend gekeurde helmen. Zo weet je zeker dat je een motorhelm koopt!

Welke motorhelm past bij mij?

Voordat je een motorhelm gaat kopen moet je je afvragen welke motorhelm bij je past. Stel jezelf daarvoor een aantal vragen. Ga je de helm gebruiken op de snelweg, in de stad of voor relaxte tourritten binnendoor? Voor zomerse flaneerritjes van het ene terras naar het andere? Ben je van plan om lekker offroad te gaan knallen of ga je toch voor het betere circuitwerk? Al deze vragen zijn van belang als je een motorhelm uit gaat zoeken. De ene helm is namelijk de andere niet en allemaal hebben ze andere eigenschappen. Om je op weg te helpen met het vinden van de motorhelm die bij je past, zetten we de verschillende exemplaren voor je op een rijtje: De integraal helm biedt de grootste bescherming Deze motorhelm heeft geen apart kinstuk, maar kinstuk en kopstuk vormen één geheel en lopen naadloos in elkaar over.Systeem helmen, waarbij het kindeel door een scharnier naar boven geopend kan worden, zijn populair. Ze worden vaak door brildragers gedragenEen jethelm biedt wat minder bescherming en wordt vaak door cruiser-, chopper- en scooterrijders gebruikt. Je kingedeelte is hierbij onbeschermd.De crossover helm wordt in de regel zonder vizier geleverd, waardoor je een bijpassende veiligheidsbril nodig hebt. Voor langere toeren, vooral op autowegen en snelwegen, is een crosshelm zeker niet de eerste keus.

Maak je outfit compleet

Met alleen een goede helm ben je er natuurlijk nog niet als je gaat motorrijden. Daarom verkopen we bij MotorkledingOutlet.nl natuurlijk ook tal van andere zaken en accessoires. Denk daarbij aan communicatie systemen, motorkleding, gehoorbescherming, motorhandschoenen, brillen, vizieren en nog veel meer. Al onze producten zijn outlet producten van hoge kwaliteit die wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden!

Neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels

Heb je vragen of advies nodig? Je kunt ons via mail, chat of telefonisch bereiken. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie. Ook in onze vestigingen staan onze medewerkers voor je klaar om je met raad en daad terzijde te staan. Je kunt dus ook gerust langs komen. Alle medewerkers zijn motorrijders en delen jouw passie.

Weet je het zeker?
ok
annuleren