Toon linkermenu Actievoorwaarden

Afdrukken

Inhoudsopgave:

Hoe werkt de Motorbeurs actie

Tijdens de Motorbeurs actie profiteer je zowel online als offline van 20% korting op bijna alle artikelen (vanaf de adviesprijs).
Een goede start van het motorseizoen 2020 kan natuurlijk niet anders starten dan met een mooie kortingsactie van 20%.

Profiteer vanaf dit moment (13 februari 2020) van 20% korting op alle producten behalve motornavigatie, communicatie en Airbag vesten.
Je kunt het nieuwe motorseizoen dus nu al voordelig starten!

De actie is geldig in zowel de fysieke winkels van MotorkledingStore in Vianen (Utrecht), Breda en Eindhoven als online via Motorkledingoutlet.nl, Motorkledingonline.nl of motorkledingstore.nl.

Er zitten nog een aantal voorwaarden aan de actie vast; zo is de actie uitsluitend geldig wanneer het volledige aankoopbedrag wordt afgerekend tijdens de actieperiode (ook voor bestellingen).

Retourneren

Bij retourneren van 1 of meerdere artikelen gekocht tijdens de actie, worden uitsluitend de door u betaalde kosten voor de aanschaf van het betreffende actieproduct vergoed.
Direct je navigatie instellen naar 1 van onze winkels? Klik op de gewenste winkel: Vianen - Breda - Eindhoven

Kortingscode voor REV'it artikelen

Hoewel we proberen het voor een ieder zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn we helaas genoodzaakt de korting voor REV'it artikelen pas toe te passen op het moment dat er een kortingscode is gebruikt. Na het invoeren van de kortingscode BEURS20 zal automatisch een voordeel van 20% op de adviesprijs worden verrekend in de winkelmand.

Voor alle andere producten zal het invoeren van de kortingscode geen impact hebben op de prijs.